nxtlevel

Perspektiiviä ja uskallusta – sitä luotettava yhteisö tarjoaa myös yrittäjälle

Kohtaamme strategiavalmentajan työssämme usein inpiroivia yrittäjän alkuja, uudelle uralle lähteviä sekä nykyisen liiketoiminnan uudistajia. Tiedämme ja tunnemme myös omasta kokemuksesta yrittäjinä, kuinka tärkeää on asioiden sparraus, tiedonjako ja pohdinta yrittäjäkollegoiden kanssa. Yhdessä olemme enemmän ja voimme tukea toisiamme.

Hyvä yhteisö auttaa näkemään ongemien sijaan mahdollisuuksia; kannustaa eteenpäin, kun on vaara jumittua ylianalysoimaan asioita puhki; tarjoaa hiljaista kokemustietoa, jotta kaikkea ei tarvitse opiskella itse kirjoista; ja toimii vertaisryhmänä yrittäjäidentiteetin kasvussa.

Etsimme joka vuosi kahta valmennettavaa yritystä tai yrittäjäksi aikovaa kehittämään omaa yritysideaa, liiketoimintaideaa tai tuote- ja palveluideaa yhteisössämme, nxtlevel® pajassa, joka toimii pro bono -periaatteella.

Onko sinulla yritysidea, liiketoimintaidea tai tuote- ja palveluidea ja tarvitset inspiroivan, turvallisen ja modernin yhteisön ympärillesi tukemaan idean kasvua ja kehittymistä?

nxtlevel® paja on syntynyt juuri tätä varten, eli tukemaan ja auttamaan alkuvaiheen ideoita kehittymään liiketoiminnaksi. Voit olla nuori yrittäjä, tiimi tai konkari, tarjoamme sinulle asiantuntijuutta, tukea idean kaupallistamiseen ja kehittämiseen sekä yhteismarkkinointia ja verkostoitumista.

Haastamme ja rohkaisemme sinua ottamaan seuraavat askeleet. Suunnittelemme yhdessä, miten validoimme ideasi asiakastarvetta, kirkastamme yrityksesi strategiaa ja liiketoimintamallia. Hahmottelemme yhdessä bisneskeissin, pilotin ja verkostojen rakentamista.

nxtlevel® paja ottaa uusia yrittäjiä ja yrittäjän alkuja mukaan probono-periaatteella. Yrittäjää tuetaan ja kannustetaan idean eteenpäin viemisessä 6-12 kuukauden ajan. Nxtlevel® tiimi sparraa kehittämisen kysymyksissä ja antaa myös vertaistukea.

nxtlevel® tiimin jäsenet ovat kokeneita liiketoiminnan ja johtamisen kehittäjiä inhimillisellä otteella. Meille tärkeää on sekä yrityksen liiketoiminnan kasvu ja kehitys, myös inhimillisen pääoman hyödyntäminen ja hyvinvointi. Meille tärkeitä arvoja kaikessa kehittämisessä ja johtamisessa on rohkeus, inhimillisyys ja uteliaisuus. Nämä ovat meille jokaiselle henkilökohtaisesti inspiroivia ja yhdistää koko nxtlevel® tiimiä.

nxtlevel® paja on perustettu siksi, että voimme tarjota alkuvaiheen yrityksille ja ideoille luotettavan ja asiantuntevan paikan kehittää ideaa ja viedä sitä konkreettisilla askelilla eteenpäin kohti vastuullista ja kestävää liiketoimintaa.

Jos kiinnostuit, kerro meille itsestäsi lisää ja hae mukaan!

[email protected]