nxtlevel

Strategiavalmennukset

Nxtlevel® on strategiamuotoilua ja business coachingia hyödyntävä valmennuskokonaisuus, joka auttaa sinua vastaamaan yrityksesi strategisiin liiketoiminta- ja johtamishaasteisiin. Tehdään strategiaprosessi yhdessä!

Strategia haltuun™

Strategia haltuun™ on verkkovalmennus, jonka avulla laadit yrityksellesi strategian. Saat käyttöösi videot, työkalut ja prosessin, jotka ohjaavat eteenpäin.

Lue lisää

Strategiaprosessi

Strateginen kiihdytys™

Strateginen kiihdytys™ on nelivaiheinen strategiasprintti strategisen haasteen ratkaisemiseksi, mahdollisuuksien innovoimiseksi ja tulevaisuuden valintojen tekemiseksi.

Lue lisää

Strategiaprosessi

Omistajan tahto™

Omistajan tahto™ on vuoropuhelu omistajastrategian kirkastamiseksi sekä tulevaisuuden odotusten ja valintojen ohjeeksi valmentavalla otteella.

Lue lisää

Arviointipäivä

Strategian tarkistuspiste™

Strategian tarkistuspiste™ on arviointipäivä strategian edistymisen tilannekatsauksen tekemiseksi, saatujen kokemusten, tarvittavien suunnanmuutosten ja eteen tulleiden haasteiden korjaamiseksi.

Lue lisää

Strategiapäivä

nxtlevel® strategiapäivä

Strategiapäivä on ytimekäs valmennus ja prosessin ohjaus yrityksesi strategiatyön tueksi. Päivä on suunnattu yrityksellesi, jos haluat ottaa ensi askelia strategiatyössä tai laatia strategian nopeasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Probono

nxtlevel® paja

Etsimme joka vuosi kahta valmennettavaa yritystä tai yrittäjäksi aikovaa kehittämään omaa yritysideaa, liiketoimintaideaa tai tuote- ja palveluideaa yhteisössämme. nxtlevel® paja toimii pro bono -periaatteella.

Lue lisää

Ryhmävalmennus

nxtlevel solo™

nxtlevel solo™ on ryhmävalmennus yksinyrittäjille. Opit valmennuksessa strategista ajattelua yrityksesi kehittämiseksi ja yrittäjänä kehittymiseksi. Saat oppimiseen valmentajan ja vertaisryhmän tuen.

Lue lisää


Tilaa strategian itsearviointi

Miten teillä tehdään strategiaa? Arvioi nykyistä tapaanne tehdä strategiaa, strategian sisältöä sekä saatuja tuloksia. 

Tilaa tästä strategian itsearviointityökalu