nxtlevel

Strategia haltuun™

Strategia haltuun™ verkkovalmennus kutsuu sinut liiketoimintasi kehittämisen äärelle. Samalla kun mietit yrityksesi tämän päivän ja huomisen liiketoimintaa, jäsennät tavoitteittasi ja muotoilet strategiaasi.

”Tämä kurssi on ihan huippujuttu! Yrityksen strategian laatiminen ei koskaan ole helppoa, ja välillä se on jopa kivuliastakin. Mutta tämä kurssi helpottaa strategiatyötä ja tekee siitä mielenkiintoista. Kurssi tarjoaa innostavia videoita ja konkreettisia työkaluja yrityksen strategian rakentamiseen. Videot ovat ymmärrettäviä, kiinnostavia ja tarpeeksi lyhyitä, joten mielenkiinto säilyi loppuun asti. Työkalut ja tehtävät ovat toimivia ja niiden käyttöön saa selkeät ohjeet.” Asiakaspalaute

Tukenasi kurssilla toimivat nxtlevel® työkalut, jotka haastavat sinua kirkastamaan ajatteluasi ja tekemään valintoja. Tee strategiatyötä osissa. Anna aikaa ja energiaa ajattelemiselle, ympäristön havainnoinnille sekä tietojen keräämiselle.

Esimerkki työkalusta

Tee strategiatyöstä yhteinen, ymmärrettävä ja jatkuva tapa kehittää liiketoimintaa.

Hyödynnä yrityksesi sidosryhmien ideoita ja osaamista. Kuule henkilöstösi ajatuksia tai asiakkaittesi palautetta. Jos olet yksinyrittäjä, kutsu verkostosi vuoropuheluun. Testaa strategiaasi ja tee siitä yhteinen ja elävä.

Ota vastaan kriittiset näkemykset, vahvista myönteisiä ajatuksia ja kuule uudetkin ideat. Tällä luot hyvää ilmapiiriä ja lisäät innostusta miettiä yhteistä tulevaisuutta, joka rakennetaan loppujen lopuksi yhdessä, käytännön teoilla.

Tee oivalluksia, fiksuja valintoja ja suuntaa resurssit tavoitteitasi tukeviin toimenpiteisiin, jotka nostavat liiketoimintasi seuraavalle tasolle, nextille levelille!

Strategia haltuun™ verkkokurssin sisältö

  1. Johdanto
  2. Tunnista strateginen haaste
  3. Ideoi uusia mahdollisuuksia
  4. Laadi strategian prototyyppi ja testaa
  5. Tee valinnat ja vaiheista toteutus

Tule mukaan! Oston jälkeen kurssi on käytettävissäsi 3 kk, joten voit edetä strategian sisältöä iteroiden ja osallistaen niitä henkilöitä, joita tarvitset myös strategiassa onnistumiseen.