nxtlevel

Strategiavalmentajat

Olemme kokeneita liiketoiminnan kehittäjiä ja ihmisläheisiä strategiatyön ohjaajia. Meillä on yrittäjätaustaa, kokemusta pienistä ja suurista organisaatioista, sekä kehittämis- ja johtotehtävistä. Tutustu meihin valmentajina, ota yhteyttä ja verkostoidutaan!

Johanna Laurinen

Strategia- ja palvelumuotoilija, perustaja

Johannalla on yli 15 vuoden kokemus asiakaslähtöisen liiketoiminnan
kehittämisestä ja strategiatyöstä finanssialalla.

Johanna on hyödyntänyt palvelumuotoilua liiketoiminnan kehittämistyössä jo 2000-luvun alusta alkaen ja ohjannut useita palvelumuotoiluprojekteja.

Johanna on koulutukseltaan kulttuuriantropologi (FM, Master of
Arts), lisäksi hänellä on vahva markkinointiosaaminen ja tuntemus
digitalisaatiosta.

Johannan vahvuuksia ovat strateginen ajattelu, markkinointi,
ihmislähtöisyys, yhteiskehittäminen ja konseptointi.

Johanna toimii yrittäjänä ja liiketoiminnan kehittäjänä palvelumuotoilustudio Businessworksissa.

Terhi Vesterinen

Strategiavalmentaja, Business Coach (PCC), perustaja

Terhi on kokenut valmentaja ja Business Coach, jolla on monipuolinen tausta liiketoiminnan ja organisaatioiden kehittämis- ja johtotehtävistä eri toimialoilta. Asiakkaat ovat kuvanneet Terhiä inhimilliseksi kehittäjäksi, joka yhdistää asiat ja ihmiset.

Terhi on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri (KTM) ja hänellä on myös ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys. Johtamisen ja organisaatioiden kehittäminen sekä yrityksen eri prosessien monipuolinen tuntemus ovat Terhin ydinosaamista.

Terhin vahvuuksia ovat asiakas- ja henkilöstölähtöisyys, strategialähtöinen kehittäminen sekä vaikuttava viestintä- ja vuorovaikutus. Uudistava johtaminen sekä vastuullinen liiketoiminta ovat myös aiheita, joiden puolesta Terhi puhuu mielellään.

Terhi toimii johtamisen kumppanina yrityksessään SolPoint Oy:ssä.